• Ervaar de reinigingskracht van ECO Auto Cleaning! Milieuvriendelijke autoverzorging op locatie. Thuis of op uw werk. Een complete autoreiniging gewoon voor de deur.

Disclaimer

Disclaimer voor Eco Auto Cleaning

Deze disclaimer is van toepassing op de website Eco Auto Cleaning (https://ecoautocleaning.nl/). Lees deze informatie zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze website. Door de website te bezoeken, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Inhoud en nauwkeurigheid: Wij streven ernaar om correcte en actuele informatie te verstrekken op onze website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie volledig, nauwkeurig of up-to-date is. Gebruik de informatie op onze website op eigen risico.

  2. Auteursrecht: Alle teksten, afbeeldingen en andere inhoud op deze website zijn eigendom van Eco Auto Cleaning, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder onze uitdrukkelijke toestemming materiaal van onze website te kopiëren, verspreiden of gebruiken.

  3. Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe sites. Het gebruik van externe links is op eigen risico.

  4. Geen garanties: Wij bieden geen garanties met betrekking tot de beschikbaarheid, functionaliteit of veiligheid van onze website. Het gebruik van onze website is geheel voor eigen verantwoordelijkheid.

  5. Contact: Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

 

Laatst bijgewerkt op 5 maart 2024.